Promosi Tamat Dalam...

Ingat, Promosi Ini Boleh Ditamatkan Pada Bila-Bila Masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga sebenar dan tiada bonus akan diberikan.

GEMUK, DOUBLE CHIN, PERUT BUNCIT & OBESITI

PERHATIAN!

Khas untuk yang NAK

RAHSIA UNTUK KURUS & SIHAT

“SAYA MINUM SW MAX SEHARI 2X JER..

MEMANG TURUN BERAT BADAN!”

– Zirah Jamal dari Kuala Lumpur –

Buang dan Bakar lemak
seawal 9 hari  secara berkesan dan selamat

Buang dan Bakar Lemak seawal 9 hari secara berkesan dan selamat

Buang dan Bakar lemak
seawal 7 hari secara berkesan dan selamat

Impian semua wanita & lelaki untuk mendapatkan berat badan yang ideal tanpa bersenam dan mudah

hanya 2 sudu SW MAX sehari untuk kekal KURUS & SIHAT!!
🔥 Tak perlu Berlapar!
🔥 Tak perlu Bersenam! 
🔥 Tak perlu Workout!
🔥 Dah banyak Testimoni Berjaya
🔥 Minum 2x sehari je
🔥 Rasa sedap manggaH

swmax

Punca Gemuk, Perut Buncit & Obesiti

sw max

Dah cuba macam-macam cara tapi Berat Badan tetap TAK TURUN juga?

Sedut Lemak

Masa operate dahla sakit, seminggu lepas operate pun sakit masih tak hilang. Dahla mahal, membahayakan dan berisiko pulak tu.

swmax

Workout

Stress dan membebankan betul dengan komitmen workout ni kan? Mana ada masa.. Kalau tinggal, sehari dua je, lemak naik semula!

sw max

DIET

Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah betul nak konsisten. Yelah, masa dahla tak banyak. Apa lagi nak beli barang, lepastu masak ikut menu diet tu. Fuhh seksa betul diet ni kan!

Mesti dah banyak duit habis makan supplement, tapi still tak dapat hasil yang kita nak kan?

Nak sedut lemak, takut effect macam-macam pulak. Dah lah mahal, berisiko dan membahayakan pulak tu!

Nak pergi gym sebulan sekali pun susah, apatah lagi nak pergi hari-hari! Malas? Tak sempat? Kalau macam tu memang TAK lah nak dapat body yang mengancam!

TAHUKAH ANDA statistik menunjukkan 50.1% daripada orang dewasa di Malaysia mengalami berat badan berlebihan atau obesiti (NHMS 2019)

sw max
SW MAX

Ramai yang tak ambil kisah dengan masalah berat badan ni, konon nya dah habis usaha macam-macam cara. Tapi percaya tak jika anda biarkan masalah ini berlarutan, anda berpotensi menghidap bermacam-macam penyakit berbahaya.

BAYANGKAN! JIKA ANDA BIARKAN MASALAH INI BERLARUTAN,
ANDA BERPOTENSI MENGHIDAP BERMACAM-MACAM PENYAKIT BERBAHAYA

swmax

MEMPERKENALKAN

SW MAX ADVANCED FORMULA™

swmax

SW MAX lebih Padu, Mantap dan lebih Berkesan

sw max
swmax

Selamat di gunakan dan mendapat kelulusan KKM di bawah perlabelan
Akta Makanan (No Ruj: 600-7/2/1)

Ramai di luar sana yang berani menggunakan produk yang tidak diluluskan oleh pihak KKM dan tiada ujian makmal. Mula-mula pakai memang okey tapi bila kelamaan akan memberi kesan yang BURUK pada kulit dan BERBAHAYA untuk BUAH PINGGANG. Waktu tu menangis dekat bucu katil pun takda guna dah. SO, kita jangan jadi macam tu. SW MAX ni selamat untuk digunakan.

Asia-Pacific-Super-Health-Brand-EE-OL-212x300 (1)
swmax

Atas permintaan ramai SW MAX kini telah di upgrade demi kepuasan pengguna dan pelanggan

SW MAX

SW MAX bukan sahaja berkesan dan selamat

MALAH JAUH LEBIH

Siapa Yang Wajib minum SLIMMEWHITE™ SW MAX?

Mereka yang nak sihat tapi tak ada masa

Mereka yang nak buang lemak tapi tak tahan dengan komitmen gym

Mereka yang nak badan kurus, tapi tak cukup duit nak tampung kos gym dan diet

Mereka yang dah cuba banyak jenis diet. Dahla seksa, tapi result tak memuaskan

Akak-akak yang nak badan cantik, tapi malu nak ke gym sebab bercampur dengan lelaki

Kenapa kena minum SW Max?

✅ Membantu dalam pembakaran kalori
✅ Menahan rasa lapar dengan konsisten
Meningkatkan kadar metabolisma badan
✅ Menghalang pembentukkan lemak
✅ Menyekat selera makan berlebihan
✅ Mengurangkan lemak perut
✅ Mengurangkan saiz ukur lilit lengan dan peha
✅ Menghalang pembetukkan kolestrol dan asid lemak
✅ Merendahkan tahap kandungan gula dalam darah
✅ Memberi tenaga
✅ Mencerahkan dan merawat masalah kulit
0
Pelanggan yang berjaya buang lemak dan kurus
cara penggunaan swmax
swmax

SLIDE UNTUK LIHAT TESTIMONI GEMPAK

swmax

SW Max Sentiasa Mendapat Permintaan Tinggi Setiap Hari

swmax

Tempah Melalui Website Sekarang

swmax

FREE POSTAGE

JIKA SUBMIT ORDER SEKARANG!!

swmax

BERITA BAIK UNTUK ANDA !!!

Kalau saya bagi ORDER SEKARANG tapi BAYAR SEMASA BARANG SAMPAI amacam??

SW MAX

Tunggu dulu! ada lagi berita baik untuk anda

Jika Anda ORDER SEKARANG, Anda Dapat HARGA PROMOSI, FREE GIFT & KELAS KURUS bersama COACH SHARIFAH SAKINAH

sw max

SPECIAL FREE GIFT MENGIKUT PAKEJ ORDER

SW MAX

⭐⭐⭐⭐⭐

TAHNIAH, kerana membuat pilihan untuk mendapatkan SW Max.
In sya allah, masalah badan berisi & perut buncit dapat diselesaikan dengan mudah tanpa risaukan tentang kesan sampingan.

⭐⭐⭐⭐⭐

Dapatkan Sekarang Sebelum Terlambat!

Jom Dapatkan SW Max SEKARANG dengan

Harga Promosi dan Free Postage!

Klik Button ‘Tempah Sekarang’ Di Bawah Untuk Tempahan

Ingat, Promosi Ini Boleh Ditamatkan Pada Bila-Bila Masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga sebenar dan tiada bonus akan diberikan.

Klik link di bawah untuk lakukan tempahan di Whatsapp

NAK LAGI BEST?

SW ULTIMAX9

SET SWMAX + MEAL REPLACEMENT
3 FLAVOR DALAM SATU PACK!

sw ultimax9

ULTIMAX9 pakej LENGKAP untuk menurunkan berat badan kerana mengandungi 1 botol  SW Max untuk BAKAR LEMAK dan 9 SACHET FUN LATTE yang SEDAP sebagai PENGGANTI MAKANAN untuk menggantikan MAKANAN BERAT anda.

sw ultimax9

P/S - Mungkin ini kali TERAKHIR anda ternampak peluang ini. Peluang yang dapat mengubah hidup anda jadi lebih baik. Lebih kurus dan lebih sihat.

P/S - Ingat, Kalau anda tak nak lakukan untuk diri anda. Lakukan untuk orang yang tersayang. Anda berhak untuk kurus dan sihat Sekarang!

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya

Boleh. SW Max akan mengelakkan senggugut & melancarkan proses pembuangan darah kotor.

Ibu menyusu baby tidak boleh minum SW max. 

Kerana tidak mahu kejadian berikut berlaku:

* Susu ibu kering (susu semakin berkurangan)
* Bayi dan ibu dehidrate (ini paling bahaya sebab jika bayi dehidrate kencing kerap dari biasa boleh akibatkan bayi nangis tiada air mata, bibir kering & lemah)
* Bayi demam & naik ruam (sebab panas dalam)
* Bayi cirit birit (boleh akibatkan dehidrate)
* Air susu ibu berubah rasa (rasa herba atau tidak sedap)
Tapi kalau bayi yang menyusu atas setahun dan bayi tidak sensitif, boleh minum SW Max

Perempuan & lelaki berusia 15tahun keatas dan sihat tubuh badan tanpa penyakit kronik dan tanpa makan ubat doktor.

Tidak perlu kerana pergerakan seharian kita sudah cukup untuk membakar lemak2 dalam badan kita kerana SW Max mempunyai 6 herba pembakar lemak yg berkesan & 4 herba untuk detox. 

Tidak perlu diet ketat sampai berlapar dan sakit! Kami sediakan tips yang sgt simple yg pasti awk akan sukakan perubahan seawal 3 hari

Mestilah lulus, under pengkelasan makanan. Ni no rujukan KKM ya 600-7/2/1.
Jus tidak dikategorikan dlm KKM (jenis kapsul dan tablet sahaja kena ade KKM). Jus di kategori sebagai PENGKELASAN MAKANAN kerana dikategorikan sebagai makanan tambahan. Jus Slimmewhite ini dah diuji dimakmal kesihatan. Alhamdulillah bebas bahan kimia, kesan sampingan dan selamat digunakan, HALAL dari JAKIM

Mana ada mahal. Produk SW MAX ni lengkap dengan pembakar lemak, detox & mencantikkan kulit. Jadi tak perlu beli produk berasingan dengan lain2 harga.

Sebotol tahan 20 hari. Minum 5ml sebelum sarapan dan 5ml sebelum makan malam. Cup sukatan ada disediakan dekat botol SW Max

Rekod customer kami seminggu je dari pakai saiz L dah boleh pakai saiz M. Bergantung cara pengambilan SW Max yg konsisten dan pemakanan mereka. Ada yang dapat Lost 9KG dalam 4 HARI!, Cuba tgk Testimoni kat atas semula.

Tapi kesan bergantung pada metabolisma badan ya. yang penting jangan cepat putus asa. 

Sedap..rasa pati Mangga yg pekat ditambah herba2 semulajadi yg fresh!! Rasa masam manis yg sedap & kalau rasa sikit, rasa nak tambah lagi!!!

Ya, mencegah bagi yang belum ada penyakit yg berkaitan. Yang dah berpenyakit semestinya kena konsisten makan ubat doktor, tidak boleh ganggu proses perubatan yang sedia ada. Jadi, eloklah berdiet tanpa mengambil sebarang supplement ya.

sw max
Shopping Cart
error: Content is protected !!